Torgstua Mote AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Costamani Klær og Mote

 

Costamani ble grunnlagt i 2015 av Merete Wang Andersen , som etter mange år i moteindustrien så et behov for å designe stiler i akkurat den stilen Costamani er så stolte av å skape. Merete så en tendens mot et veldig enhetlig uttrykk i butikkene og ønsket derfor å lage design med vakre , unike trykk samt skreddersydde bukser, blazere og bluser, alle med veldig spesielle detaljer og med fokus på både stil og komfort.
Den første kolleksjonen ble derfor opprettet basert på hennes egen intuisjon og erfaring , samt mange fantastiske innspill fra kunder i hele Norden. Dette førte til en kolleksjon av helt spesielle klesplagg, produsert med kjærlighet og omtanke for kundens behov.
Dette er også hvordan Costamani designer i dag, men siden da har Costamani vokst jevnt og trutt og selges nå i over 200 butikker i Norden alene . Imidlertid har Costamani fortsatt føttene godt plantet på bakken og holder derfor også fortsatt til i nærheten av miljøet der det hele startet - nemlig i en liten by utenfor Odense Danmark hvor de elsker å være! Herfra samarbeider de med de beste leverandørene over hele verden og utvikler designene i tett samarbeid med deres dyktige produsenter som er BSCI-sertifiserte .
Vi håper du kan føle hvor mye tid og kjærlighet Costamani har lagt i hvert klesstykke når du mottar det, og vi ser frem til å se deg style de mange forskjellige plaggene på akkurat din måte. 
Klær fra Costamani vil komme til Torgstua Mote AS våren 2021.
Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke