Torgstua Mote AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

ByPias linklær, mote og livsstil

 

 

HISTORIEN OM BYPIAS

Hvor begynte det hele?

Jeg hadde lenge lett etter linklær til meg selv , som skulle være laget av tykkere lin av høy kvalitet, og jeg ble forelsket i det steinvaskede linet som brukes i interiørtekstilene, som legger seg vakkert og knapt rynker. selv i vask. Jeg hadde en tunikamodell i tankene som ville gi meg et allsidig og komfortabelt antrekk for jobben. En syerske jeg kjente gjorde meg til den første modellen, og hver gang jeg brukte den på jobb sa kvinnelige kunder at de ville ha den samme også. Det var slik historien om BYPIAS-merket startet... 

Hva er viktig i klær?

Som en allsidig kommode ønsker jeg at de samme klærne skal passe til hverdags og fest, sommer og vinter.
Ved å legge på lag kan du lage uendelige forskjellige kombinasjoner. Modeller skal være tidløse, men favorittklærne mine må alltid ha noe «juju».

Hvorfor lin?

Min kjærlighet til lin startet i ung alder! Jeg elsker dens autentiske duft, grynete overflate og karakter. Jeg har alltid foretrukket lin i interiør; i alt...Ingen stoff varer som lin, selv etter 50 vask har det bare blitt bedre. Lin er alltid friskt og pustende. Kjølig om sommeren og varm om vinteren. Jeg er lei av engangskleskulturen, jeg setter pris på levetiden til favorittklærne mine.

 

 

1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk ENTER for å søke