Torgstua Mote AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Isay klær

Isay er et uavhengig dameklesmerke drevet av Britt & Søren Andreassen fra den lille byen Them på Jylland, Danmark. At Britt og Søren er uavhengige, betyr at de kan fokusere på det de tror på. De er drevet av visjonen om å lage vakre klær som gjør det lettere for kvinner i alle former, størrelser og aldre å finne klær som får dem til å føle seg vakre og komfortable hver dag. Britt og Søren tror på fremtiden til fysiske butikker og stoler på det tette samarbeidet med leverandørene sine, for å gi kundene deres best mulig service og veiledning. Et samarbeid bygger på fleksibilitet, anstendighet og ærlighet fra begge sider. I årenes løp har Britt og Søren bevist sin unike følelse av design og forretningsskarphet, og I Say har blitt en hjertevarmende suksesshistorie om et par med en visjon og viljen til å gjøre design og forretning sammen.
GRUNN TIL Å TRO

Siden 2005 har vi hjulpet tusenvis av kvinner til å føle seg trygge på klær som gir den perfekte balansen mellom stil og komfort, tilgjengelig via over 500 forhandlere.

Hvorfor skal du stole på oss?

Vår produksjonsskala og omfang har et ansvar for å respektere arbeidsstyrken vår, velge produksjonsanlegg som tilbyr anstendige forhold og å velge råvarer med et øye på bærekraft. Vi jobber hardt for å lage klær som oppfyller BCI, Oekotex og andre internasjonalt anerkjente standarder, og vi tilbyr full avsløring.


Populært i Isay

Viser 1 til 36 (av 73 produkter)

Trykk ENTER for å søke