Torgstua Mote AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Olajens

Olajeans Denim er et 100% norsk design og klesmerke, som ble startet opp i 2017 av grunnlegger og designer Siv Gunhild Waldeland.

Olajeans har stor fokus på å optimalisere ulike passformer på bukser, ikke bare forskjellige ben-modeller men også liv høyder. Med kjærlighet og lidenskap i arbeidet som ligger bak utviklingen av Olajeans, er dette et sterkt ønske at skal gjenspeile hver og en modell som blir presentert i Olajeans kolleksjonene.

Buksene består av selektivt utvalgte stoffer og materialer som er viktig for å skape trygghet og tilit til produktene og varemerke i sin helhet. Hver jeans modell er individuelt designet til ulike kvinners figurer, med et felles mål om at alle skal kunne finne sin favoritt.

Olajeans er mest kjent for sine fantastiske bukser og jeans men Olajeans designer også tskjorter, shorts, skjørt og denim jakker. 

“Vi i Olajenas er stolte over at vi er et 100% norsk design og mote merke. Hardt arbeide og troen på det vi gjør, skal ligge i bunn og gi et godt fundament, skape fremtid og gi et solid fotfeste i den norsk moteindustrien”.

1
Viser 1 til 5 (av 5 produkter)

Trykk ENTER for å søke