Torgstua Mote AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Prepair Klær og Mote

PREPAIR er et dansk motemerke grunnlagt i 2013 av Lotte Moslund. Lotte har mange års erfaring i moteindustrien og bruker disse ferdighetene til å lede PREPAIR med stor suksess. Prepair er et ekspress motemerke. Å være et ekspress motemerke betyr at fordi vi designer kolleksjonene våre nær sesongen, er vi alltid på rett sted med de nyeste trendene, og vi kan oppfylle gjeldende krav og ønsker fra kunder.

PREPAIR streber etter å lage feminine klær som kundene elsker å ha, med de nyeste motetrender og detaljer. Prepair sine klær er for kvinner som tør å være innovative og annerledes, og som er "FORBEREDT" for å bruke moderne klær med "edgy" detaljer.

Kvalitet er hele tiden i fokus hos PREPAIR, og de går ikke på akkord med klærne sine, derfor jobber de med best mulig materiale og sørger for at leverandørene deres lever opp til deres høye krav.

En viktig styrke med PREPAIR er deres tette samarbeid med både kunder, selgere og leverandører. Med ekspressleveranser og 6 kolleksjoner i året, kan Prepair møte de sterke kravene i detaljhandelsbransjen, og de er stolte av å velge riktig design, farger, trykk og passform for hver kolleksjon.

1
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk ENTER for å søke